U vindt Oefentherapie Schollevaar in het pand van Fysiotherapie Dynamis Schollevaar.

Oefentherapie Schollevaar
Filomeentje Erf 154
2907 BC Capelle aan den IJssel

Telefoonnummers:
06 – 22 151 941 (Suzanne)

Openingstijden:
– Maandag 9:00 – 14:00 uur
– woensdag 12:00 – 19:00 uur
Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00.

Overige gegevens:
IBAN: NL24 SNSB 8834 1753 01
KvK nummer: 75842300
Kwaliteitsregister Paramedici: 49104573593
AGB praktijk-code: 07062312

U kunt onze praktijk ook online vinden:

Via de pagina Plan uw afspraak kunt u zelf een afspraak met ons maken.

Heeft u een klacht over ons? Lees dan hier verder.

Via het onderstaande formulier kunt u ons een bericht sturen.

Let op: u kunt zich via dit formulier niet aanmelden als patiënt. Gebruik daarvoor het formulier ‘Inschrijven’ op het Patiëntenportaal, of bel ons.

Uw voorkeur voor contact (verplicht)

Als u uw gegevens invult, gaat u akkoord met de verwerking van de informatie die u aan ons verstrekt. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Route en bereikbaarheid

De praktijk is goed bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omliggende buurt. Er is helaas geen invalidenparkeerplaats, maar vaak is de plek voor de deur gewoon vrij.

Ook met het openbaar vervoer is de praktijk goed bereikbaar. De bushalte Sara Burgerhart Erf bevindt zich op nog geen 50 meter afstand. U kunt uw route plannen via de website 9292.nl.

Heeft u een klacht?

Als u ontevreden bent over de zorg die Oefentherapie Schollevaar u heeft geboden, horen wij dat graag. Het is mogelijk dat wij niet beseffen dat u ontevreden bent en waarover, of er is sprake van een misverstand. We praten graag met u over de manier waarop u onze zorg hebt ervaren. U kunt dit aan de oefentherapeut aangeven tijdens de behandeling, of ons via de bovenstaande contactgegevens benaderen.

Wanneer u met ons in gesprek bent gegaan over uw klacht en dit heeft niet tot een oplossing voor u geleid, dan kunt u contact opnemen met het Klachtenloket Paramedici. Oefentherapie Schollevaar is aangesloten bij de Klachten- en geschillenregeling Paramedici. Via de website van Klachtenloket Paramedici kunt u uw klacht indienen. Ook kunt u op deze website lezen hoe de klachtenprocedure en de eventuele geschillenprocedure daarna werkt.