Therapeuten

Op deze pagina stellen de therapeuten van Oefentherapie Schollevaar zich aan u voor.

     Suzanne van Wensveen

“Mijn naam is Suzanne van Wensveen. Als oefentherapeut maak ik mensen bewust van de relatie tussen  klachten en beweeggedrag. In de behandeling staan uw eigen wensen en behoeften centraal. Mijn doel is dat u leert om zelf de klachten te verhelpen, verminderen of voorkomen, waardoor u minder klachten of beperkingen ervaart tijdens dagelijkse activiteiten.

Ik vind het belangrijk u te leren op een effectieve manier met uw klachten om te gaan, zodat u ook op de lange termijn met plezier kunt blijven bewegen!

Ik heb onder andere ervaring met het behandelen van rug-, nek- en schouderklachten, houdings- en bewegingsgerelateerde klachten, spanningsklachten en chronische aandoeningen, zoals reuma en artrose. Maar ook voor andere klachten aan botten, spieren en gewrichten bent u bij mij aan het juiste adres!

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van slaapproblemen. Ik help mensen graag bij het verbeteren van hun nachtrust door samen op zoek te gaan naar de oorzaken van het slaapprobleem en daar een passende oplossing voor te vinden. Hiervoor ben ik ook aangesloten bij het netwerk SlaapSlim.”

Suzanne is algemeen oefentherapeut, SlaapSlim coach en aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn. Lees hiervoor meer op de pagina Therapie.